Kaplan: Neka me kazne, neka budem primjer

Radiosarajevo.ba
Kaplan: Neka me kazne, neka budem primjer

"Vozilo nije parkirano na rampu za invalide. Od znaka za invalide do auta ima 15-20 metara što se na slici ne vidi. Ja sam parkirao ispred ta dva mjesta i nisam ih zagradio. Mjesto gdje sam ja parkirao ne postoji, što znači da sam nepropisno parkirao, ali na rampu za invalide nisam"

Parking papanluk federalnog ministra kulture

Riječi su ovo federalnog ministra kulture Salmira Kaplana, koji je reagirao na fotografiju na kojoj se vidi nepropisno parkirano ministrovo vozilo i koja je danas, zasigurno, fotka dana u našoj zemlji.

Na pitanje zašto nije našao parking na kojem bi mogao propisno parkirati, Kaplan je odgovorio: "Nisam našao parking, vi pozovite policiju pa nek me kazne. Niko me nije upozorio da tu ne parkiram."

Pa dragi ministre, ako već znate da ste nepropisno parkirali, zar vam zaista treba i upozorenje, nastavlja pitati novinar portala Source.ba, na šta Kaplan odgovara: "Nisam ja ni prvi ni posljednji koji nepropisno parkira. (...) Neka ja građanima budem primjer kad me policija kazni."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije