Kanadski stand-up komičar u Monumentu: Upoznajte neustrašivog Daniela-Ryana Spauldinga!

Radiosarajevo.ba
Kanadski stand-up komičar u Monumentu: Upoznajte neustrašivog Daniela-Ryana Spauldinga!

Sarajevska publika će ponovo imati priliku uživati u stand-up komediji na engleskom jeziku. 

Daniel-Ryan Spaulding, renomirani stand-up komičar sa škakljivim i provokativnim smislom za humor ponovo će doći u Sarajevo, u ponedjeljak 5. oktobra u prostoru jazz cluba Monument. U skopu svoje internacionalne turneje, jendostavno nazvane World Tour, ovaj Kanađanin sa amsterdamskom adresu, obići će i Bosnu i Hercegovinu.

Kao komičarski radoholičar i svojevrsni nomad, nastupao je u preko 35 zemalja vijeta, uključujući većinu zemalja bivše Jugoslavije. Bio je zvijezda mnogih nastupa u Hrvatskoj, Srbiji i na PANČ Festivalu u Sloveniji. Privlači pažnju svojom energičnom komedijom, koja zna biti slatka ujedno i brutalna, neobuzdana, ali inteligentno upakovana.

Kao deklarirani homoseksualac, odrastao u Kanadi, sa hrvatskim porijeklom, publici pruža jedinstvene uvide u globalnu kulturu, balkansku politiku i prava homoseksualaca. On je neustrašiv, ne libi se pomicati granice prihvatljivog! Pripremite se na divlju noć, sve je moguće!

Program u ponedjeljak petog oktobra počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije