Javni doček Nove godine: Kako će Bišćani dočekati 2016?

Radiosarajevo.ba
Javni doček Nove godine: Kako će Bišćani dočekati 2016?

Informacije o javnom dočeku Nove godine u Bihaću su poznate, a cijela manifestacija odvijat će se pod pokroviteljstvom gradske uprave Bihaća. I ove godine organizator je, a doček će biti upriličen na gradskom trgu. Medijski pokrovitelj novogodišnjeg programa  je Javno preduzeće radiotelevizija Bihać, a posjetioce očekuje čitav pregršt izuzetnih muzičko-zabavnih sadržaja, uz također, izuzetnu gastro ponudu.

Javni doček Nove godine u Mostaru, Zenici, Tuzli, Banjoj Luci, Bihaću, Trebinju... 


Doček Nove godine u Banjoj Luci: Domaći izvođači na glavnom trgu
 
"Slobodno se može reći da će doček na gradskom trgu biti svojevrstan dugometražni zabavno muzički program koji 31. decembra počinje već od 21 sat. Građane Bihaća očekuje mozaik dobre starogradske pjesme, sevdalinke, narodne i pop-rock muzike, i što je novina, izuzetno vrijednih i atraktivnih nagrada za posjetioce. Za zabavno-muzički program će se pobrinuti domaći izvođači i bendovi Camino Verde, Fijasko Bend, Tamburaški orkestar Bedem, Romana i Dinko Kečalović, te stand up komičari Teatra mladih, sve uz voditeljsku palicu Esada Budimlića", rekao je Mujaga Dedić, direktor Kulturnog centra Bihać za portal Radiosarajevo.ba.

Doček Nove godine u regiji: Koliko će novca zaraditi Severina, Čola, Bajaga... 

Kako je istaknuo Dedić, najsretnijeg posjetioca očekuje LCD TV, kao nagrada jednog od sponzora, a tu su i veš mašina i mobilni aparat. 

"Uz bogat zabavno-muzički program, tombolu i nagradne igre, posjetioce očekuje i izuzetna gastro ponuda po povoljnim cijenama i to, što je novina, bit će i uređeni štandovi i stolovi koji će biti raspoređeni po gradskom trgu", doda je Dedić.

Kakvo će vrijeme biti za Novu godinu? 

Napomenuo je također da je u jednom lokalnom restoranu organiziran također doček Nove godine po veoma povoljnoj cijeni, a da će kao specijalni muzički gost nastupiti Bišćanin Alen Islamović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije