Izmjena režima saobraćaja od 21. do 27. aprila

Radiosarajevo.ba
Izmjena režima saobraćaja od 21. do 27. aprila

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji tramvajske pruge od 21. do 27. aprila od  00:00 do 24 sata doći će do izmjene režima u saobraćaju u ulici Maršala Tita i ulici Zmaja od Bosne.

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo je donijelo rješenje o privremenoj obustavi saobraćaja za motorna vozila u ulici Maršala Tita (od raskrsnice sa ulicom Hamze Hume do raskrsnice sa ulicom Fra Anđela Zvizdovića) i u ulici Zmaja od Bosne (od raskrsnice sa ulicom Fra Anđela Zvizdovića do skretanja za hotel "Holiday Inn" odnosno do "S" krivine tramvajske pruge).

Saobraćat će se jednom trakom u terminu od 17.00 do 07.00 sati, a u terminu od 07.00 do 17.00 sati za saobraćaj će biti slobodne dvije trake.

Bit će obustavljen i pješački saobraćaj na dijelu trotoara gdje se izvode radovi koji će trajati od 24. aprila do 27. maja u terminu od 00.00 do 24.00 sata, saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije