Hyunadai i40

Radiosarajevo.ba
Hyunadai i40

''Nova razmišljanja, nove mogućnosti'' Hyundaijev je slogan kojim promovira dugoočekivani model i40, javljaju hrvatski mediji.

 Nakon mnoštva teasera od strane proizvođača objavljene su i prve fotografije produkcijske izvedbe. To je prvi Hyundaijev model u D segmentu razvijen posebno po ukusu europskih kupaca. U Ženevu stiže u kravanskoj izvedbi, dok će limuzina biti predstavljena nešto kasnije. Za dizajn je zaslužan Hyundaijev podružni centar u njemačkom Russelsheimu.

 Standardna opremljenost, kao i ponuda prostora i40 svrstat će u sam vrh segmenta.

 Automobil će biti ponuđen s 1.7L dizelažem, oznake U II, koji u slabijoj izvedbi razvija 115 ks i 260 Nm stalno dostupnih u području od 1250 do 2750 okretaja, dok jača verzija razvija 136 ks. U ponudi su i dva benzinca, 1.6L GDI sa 135 ks, već dobro poznat iz Hyundaia ix35 i Kie Sportage, te 2.0L GDI sa 170 ks. Svi motori dolaze s manualnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa, a opcijski je dostupna i automatika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije