GRAS: Iskaznice i kuponi iz septembra za brucoše važe do 12. oktobra

Radiosarajevo.ba
GRAS: Iskaznice i kuponi iz septembra za brucoše važe do 12. oktobra

Zbog nemogućnosti dobijanja potrebne dokumentacije koja je neophodna za izdavanje studentskih iskaznica, iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS obavještavaju redovne studente upisane prvi put na fakultet u školskoj 2013/2014. godini (brucoše) da će za njih đačke iskaznice i kuponi iz septembra važiti do 12. oktobra ove godine, do kada su obavezni izraditi studentsku iskaznicu i kupiti kupon za oktobar.

Kantonalno javno komunalno preduzeće GRAS obavještava studente da pravo na subvencioniranje troškova prijevoza u javnom gradskom i prigradskom saobraćaju ostvaruju redovni i redovno samofinansirajući studenti upisani na visokoškolskim ustanovama u Kantonu Sarajevo u školskoj 2013/2014. godini.

Također, obavještavaju ostale studente da će postojeće studentske iskaznice važiti do 31. oktobra 2013. godine na osnovu kojih će moći kupiti kupon za oktobar.

Izrada iskaznica i prodaja studentskih kupona za mjesec oktobar 2013. godine počela je u ponedjeljak, 30. septembra ove godine na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Ilidža, Dobrinja i Vogošća koja rade od 7 do 14.30 sati, a prijevozne karte preuzimaju lično studenti.

U narednim mjesecima prodaja studentskih kupona će se vršiti na svim prodajnim mjestima preduzeća GRAS, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću KJKP Gras-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije