Grahovac prodaje medalju i pomaže Tijani

Radiosarajevo.ba
Grahovac prodaje medalju i pomaže Tijani


Srbijanski šampion u plivanju slobodnim stilom i bivši učesnik Velikog brata Milan Grahovac, odlučio je pomoći bolesnoj Tijani Ognjanović pridruživši se velikoj humanitarnoj akciji koja je ujednila regiju. 

Grahovac je tako na svom Twitter profilu organizovao aukciju ponudivši svoju zlatnu medalju za početnu cijenu od 1.000 eura. 

''Opraću nekome auto, usisaću stan, obrisaću prašinu, ako treba i slikaću se golišav za neki časopis samo dajte da skupimo pare za Tijanu! Prodajem srebrnu medalju osvojenu na Svjet. prvenstvu u Belfastu. Početna cijena 1.000€. Cijeli iznos uplaćujem Tijani'', poručio je srbijanski sportista.

 

''Za ovakav potez motivisali su me obični ljudi, diskretni heroji naše svakodnevnice''', kratko je za portal Radiosarajevo.ba izjavio srbijanski sportista. 

Podsjećamo, akciju pomoći pokrenuo je Sergej Trifunović gostovanjem u televizijskoj emisiji VB Magazin. Glumac i učesnik novog serijala Velikog brata pozvao je potencijalne glasače za učesnike ovog reality showa da novac namijenjen za sms poruke, utroše na pomoć oboljeloj Tijani kojoj je za liječenje potrebno milion dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije