Građani Zagreba: 'Ne dirajte u Bandića, dirnuli ste u narod'

Radiosarajevo.ba
Građani Zagreba: 'Ne dirajte u Bandića, dirnuli ste u narod'

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest o uhićenju dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika, Milana Bandića, na njegovom Facebook profilu osvanule su brojne poruke podrške brojnih Zagrepčana.

'Ne dirajte u Bandića, dirnuli ste u narod', 'Ne daj se Miki', 'Čovjek ma kakav bio ipak je čovjek s dušom i osjećajem za male ljude...', nizali su građani poruke.

Tekst objavljen u rubrici 'Šta drugi pišu' preuzimamo s portala Jutarnji.hr

Brojni su zaključili kako je Bandić puno napravio za Zagreb i kako su mu na tome zahvalni.

"Možemo ga voljeti ili ne kao osobu, ali činjenice su da je moj Zagreb ljepši, organiziraniji, socijalniji, sigurniji i čišći nego ikad, a sve to zahvaljujući predivnom i sposobnom čovjeku", napisao je Želimir Spajić, a drugi su se priključili s komentarima:

"Besplatne knjige, besplatne vozne karte, kuhinja, vrtići i tako dalje i tako dalje... pa dragi moji sugrađani sami ste se sebi pos.... u tanjur. Bolji se neće pojaviti nikada..." i "Ovo što mu stavljaju na teret pa to bi mogli staviti svakom saborskom zastupniku i ministru. Politika Hrvata na žalost svih nas zasnovana je na lopovluku, a naš gradonačelnik barem je za ovaj grad izgorio i za to mu hvala".

Osim građana Zagreba, javili su se i stanovnici drugih gradova:

"Ne živim u Zagrebu, al mislim da je Bandić car i da mu je ovo namješteno ...", "Ja sam iz Koprivnice, ali me ovo jako dirnulo. Gospodina Bandića obožavam jer je za narod", "Vjerujte mi, Zagrepčani moji, imate daleko najboljeg gradonačelnika u cijeloj Hrvatskoj... ja bih bila ponosna na njega. Veliki pozdrav iz Rijeke!", a javio se i Varaždinac Saša Grabarić, koji je cijelu situaciju usporedio s uhićenjem bivšeg varaždinskog gradonačelnika.

"Cijela ova atmosfera me podsjeća na događaje u Varaždinu iz lipnja 2011. godine, kada je uhićen Ivan Čehok. Varaždin je danas, tri godine poslije, grad na marginama događanja, tisuće i tisuće ljudi u međuvremenu su dobile otkaz i nemaju posla, zatvorena su ili su pod stečajem ili pak su propala poduzeća koja su nekada zapošljavala brojne Varaždince, nestalo je Sjajnoga bala, nogometnog prvoligaša, afere su gradu primjeru donijele atribut grada slučaja, i tako redom... vjerujem da je Zagreb ipak prevelik grad da ga za koju godinu zadesi slična sudbina..." - napisao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije