Gdje da vaša djeca nauče plivati?

Radiosarajevo.ba
Gdje da vaša djeca nauče plivati?

Plivanje je aktivnost kretanja živih bića kroz vodu koja uključuje održavanje na površini vode i kretanje u željenom smjeru. Plivanje je poznato od davnina, a stari Grci su  pridavali pažnju plivanju kao dijlu opšteg vaspitanja.

Dijelimo mišljenje sa antičkim narodima i u tom cilju vam donosimo lokacije i klubove u Sarajevu gdje vaše dijete može naučiti plivati.

Olimpijski bazen Otoka nudi akciju pod nazivom "Ljeto na Olimpijskom" u sklopu koje nude Škola plivanja - program korekcije pravilnog držanja tijela.

Obuka će se održati u tri ciklusa, od 20. juna do 28. avgusta. Jedan ciklus podrazumijeva 15 sati obuke tokom mjesec dana. Cijena jednog ciklusa je 35,00 KM. Više informacija možete naći ovdje i na broj telefona 033 773 850.

Termalna Rivijera Ilidža je pokrenula ljetnu Školu plivanja za sve neplivače, ali i one koji žele usavršiti svoje plivačke tehnike.

Tokom petodnevne obuke za polaznike pripremljena je obuka elementarnog plivanja tokom 5 dana. Jedan polaznik plaća 45 KM, dok polaznici u paru plaćaju 80 KM. U cijenu je polaznicima uračunata i užina.

Mjesečna obuka podrazumijeva treninge 3 puta sedmično, te se savladavaju tehnike sportskog plivanja. Članarina za jednu osobu iznosi 90 KM, a za polaznike u paru 160 KM. Više informacija možete naći ovdje ili na broj 033 771 000

Plivački klub Bosna, kao jedan od najtrofejnijih plivačkih klubova u BiH konentriše se na stvaranje sportista. 

'Studenti' su opredjeljeni za stvaranje takmičara, a cijena se kreće u rasponu od 30, ako je riječ o takmičarima i 50 KM, ako je riječ o početnicima.Više inofrmacija možete pronaći ovdje ili na broj 061 177 914.

Plivački klub Željezničar  također nudi 3 treninga sedmično dok je članarina za neplivače 55 KM. Ukoliko ste aktivan član ovog kluba, mjesečna članarina sa treninzima iznosi 50 KM, uz popust ukoliko je prijavljeno dvoje djece iz iste porodice. Više inofrmacija možete pronaći ovjde ili na broj 062 565 620.

Plivački klub Adriatic nudi 18 treninga za 60 KM. Ukoliko ste aktivan član ovog kluba, mjesečna članarina, sa treninzima iznosi 50 KM, uz popust za dvoje djece iz iste porodice. Više inofrmacija možete pronaći ovdje ili na broj 062 369 492.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije