Fudbaleri Partizana za Tijanu...

Radiosarajevo.ba
Fudbaleri Partizana za Tijanu...


Fudbalski klub Partizan pridružio se akciji Za Tijanino srce, koja je privukla veliku medijsku pažnju tek posle gostovanja poznatog glumca Sergeja Trifunovića u emisiji Veliki brat. Upravo on je bio gost "crno-belih", pa je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu Partizan - Vojvodina, a sav prihod od ulaznica ide u fond za operaciju srca Tijane Ognjanović.

U utorak su se akciji priključili Novak Đoković i reprezentativci Crne Gore, a "crno-beli" su takođe našli način da pomognu Tijani, javio je Sport.blic.rs.

"FK Partizan je donio odluku da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili ljepši život. Pozivamo vas da dođete u što većem broju na stadion, navijate sportski i u maniru koji dolikuje šampionskom klubu, kako bismo pokazali i koliko je veliko srce crno-belih", rekla je direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Partizan se prvo u četvrtak sastaje sa Slobodom u Užicu u okviru 21. kola srbijanske superlige, a utakmica sa Vojvodinom je na programu u nedelju 7. aprila od 19 časova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije