Fudbaleri Crne Gore daju 25.000 eura za Tijanu!

Radiosarajevo.ba
Fudbaleri Crne Gore daju 25.000 eura za Tijanu!


Fudbaleri reprezentacije Crne Gore uplatiće 25.000 dolara za operaciju Tijane Ognjanović, djevojčice kojoj je potrebna transplantacija srca i koja je posljednjih dana ujedinila zemlje regije.

Novak Đoković donirao novac za Tijanu!

Inicijativa je, kako pišu srbijanski mediji, nezvanično krenula od dvojice fudbalera Andrije Delibašića i Dejana Damjanovića.

Podsjećamo, akciju pomoći pokrenuo je Sergej Trifunović gostovanjem u televizijskoj emisiji VB Magazin. Glumac i učesnik novog serijala Velikog brata pozvao je potencijalne glasače za učesnike ovog reality showa da novac namijenjen za sms poruke, utroše na pomoć oboljeloj Tijani kojoj je za liječenje potrebno milion dolara.  

Nakon remija sa Engleskom (1:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo fudbaleri su odlučili da se odreknu premija, odnosno da zarađeni iznos uplate na račun djevojčice.

„Sami igrači su između sebe odlučili da pomognu maloj Tijani. Odrekli su se premija za remi sa Engleskom. Valja istaći da sve još nije prošlo pravnu proceduru. Čim uplata bude izvršena Fudbalski savez Crne Gore će valjanu i potpunu informaciju objaviti na svom zvaničnom sajtu“, rekao je za Kurir portparol FS Crne Gore Ivan Radović.

Vezano:
Feđa Štukan: Brate Sergej, i od nas pare za Tijanu

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije