Frutabela: Udar dobre energije u centru Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Frutabela: Udar dobre energije u centru Sarajeva

Da li se nekada osjećate kao da vas je pregazio voz? 

Kompanija Fructal pripremila je danas UDAR DOBRE ENERGIJE u Sarajevu, ispred Alta shopping centra, tačno u podne kojim je najavila početak prodaje ukusnih i kvalitetnih Frutabela barova na tržištu BIH. Okupilo se puno građana koji su bodrili one sa najvise takmičarskog duha, a najkreativniji su se oprobali u razbijanju ogromne pinjate u obliku voza, prepune Frutabela barova. Iz pinjate je izašlo preko hiljadu Frutabela barova u čijim izvanrednim ukusima su uzivali svi prisutni.

Frutabela barovi napravljeni su od svježeg voća i žitarica, koji daju karakterističan, neodoljivo dobar ukus i hrskavost. Sastoje se iz jedinstvenih kombinacija ukusa sa različitim bogatim prelivima od jogurta ili crne čokolade. Napravljeni su od najukusnijih prirodnih sastojaka, obogaćeni su vitaminima, mineralima i vlaknima, koji pružaju zdrav osjećaj sitosti i daju zdravu dopunu snage i energije, baš onda kada vam je potrebna.

Ovim nesvakidašnjim događajem zvanično je najavljen početak lansiranja Frutabela barova na tržište Bosne i Hercegovine. Frutabela je lider na tržištu Slovenije sa velikom bazom lojalnih potrošača, prošle godine je uspješno lansirana na tržište Srbije, a očekujemo da će uskoro postati ozbiljan igrač i na tržištu Bosne i Hercegovine. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije