FOTO: Zavirite u hotel Residence Inn by Marriott dan prije zvaničnog otvorenja

Radiosarajevo.ba
FOTO: Zavirite u hotel Residence Inn by Marriott dan prije zvaničnog otvorenja
/ FOTO: Radiosarajevo.ba, Velija Hasanbegović

Svečano otvorenje hotela Residence Inn by Marriott u Sarajevu održat će se sutra. Uspješno su okončani višemjesečni radovi, a izvođači su poslove završili u predviđenom roku.

Hotel se nalazi u sarajevskom naselju Čobanija i prvi je medunarodni hotelski brand koji je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine i ujedno i prvi hotel iz porodice Marriott hotela koji je otvoren na Balkanu.

Hotel koji je sa sobom donio međunarodno priznate standarde u hotelijerskoj industriji, a zapošljavat ce 22 radnika.

 75 elegantno namještenih apartmana

Residence Inn by Marriott, čiji je investitor i vlasnik SEIC grupacija, smješten je na Čobaniji, u samom centru Sarajeva i raspolagat će sa 75 elegantno namještenih i prostranih jednosobnih i dvosobnih apartmana sa svim pratećim sadržajima i uslugama koje će 24 sata biti dostupne hotelskim gostima.

Residence Inn by Marriott član je Marriott International, vodeće svjetske hotelijerske kompanije, koja u 74 zemlje svijeta broji preko četiri hiljade hotela.


Reporterska ekipa portala Radiosarajevo.ba boravila je u hotelskim prostorijama dan prije zvaničnog otvorenja družeći s ljubaznim domaćinima. U fotogaleriji pogledajte šta smo zabilježili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije