FOTO: Predstavnici Specijalne olimpijade u posjeti Lutriji BiH

Radiosarajevo.ba
FOTO: Predstavnici Specijalne olimpijade u posjeti Lutriji BiH
/ FOTO: Lutrija BiH

Reprezentativci Irma Juhić, Admir Ašćerić i Adnan Pribišić te izvršna direktorica Specijalne olimpijade Kada Delić Selimović posjetili su Lutriju BiH i direktoru Edhemu Pašukanu uručili zahvalnicu za podršku i uspješnu saradnju.

Ovom prilikom, direktor Lutrije BiH još jednom je uputio iskrene čestitke i reprezentativcima uručio zahvalnice za uspješno predstavljanje Bosne i Hercegovine na Ljetnim olimpijskim igrama u Los Angelesu.

"Lutrija BiH aktivno podržava brojna sportska događanja, ali posebnu čast i zadovoljstvo predstavljala je podrška vama koji ste ostvarili zavidne rezultate na Ljetnim olimpijskim igrama u Los Angelesu. Vi ste Lutriju BiH učiniili ponosnim kao i cijelu naciju. Obećavam da ćete i u budućnosti imati našu maksimalnu podršku", rekao je Pašukan.

Izvršna direktorica Specijalne olimpijade Kada Delić Selimović istakla je da bez podrške prijateljskih kompanija kao što je Lutrija BiH ne bi ostvarili ovako uspješne rezultate.

"Drago mi je da je Lutrija BiH prepoznala važnost ovog takmičenja i moram naglasiti da je ovo samo početak naše saradnje. Zahvaljujemo se Lutriji BiH što su pomogli Specijalnoj olimpijadi i našim reprezentativcima da predstave našu zemlju u najboljem svjetlu što dokazuje 11 medalja koje smo donijeli. Sigurno da bez prijateljskih kompanija kao što je i Lutrija BiH ne bi postigli ovako uspješne rezultate", rekla je Delić Selimović.

Lutrija BiH  u proteklih nekoliko godina dala je podršku brojnim organizacijama, kulturno-umjetničkim udruženjima, sportskim kolektivima te drugim organizacijama koji svojim projektima unapređuju lokalnu zajednicu. Igrači koji učestvuju u igrama na sreću Lutrije BiH direktno pomažu ovakvim i sličnim društveno korisnim aktivnostima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije