FOTO: Ljepotica Tea Bošković, nakon Turske, karijeru gradi u Libanu

Radiosarajevo.ba
FOTO: Ljepotica Tea Bošković, nakon Turske, karijeru gradi u Libanu
/ Foto: Bljesak.info

 Model Tea Bošković, nakon što je ''pokorila'' Tursku gdje je odradila veliki broj modnih editorijala i snimanja, spremna je za osvajanje novog tržišta. Kako je izjavila za portal Bljesak.info, planira karijeru modela nastaviti graditi u Bejrutu gdje ima mnogo dogovorenih snimanja i projekata.

''Uskoro odlazim, ali ne znam kada točno, jer moram uklopit sve obveze sa fakultetom. Ove godine sam diplomirala psihologiju i upisala magisterij i imam jako puno obveza sto se tiče toga, tako da pokušavam vrijeme uskladiti sa poslom. Iskreno, mogu reći da nije nimalo lagano. Planiram otići u Bejrut na duže vrijeme, gdje imam jako puno novih dogovorenih snimanja i projekata'', rekla je Tea.

Tea, unatoč tome što je radila u inozemstvu, uspješno je završila Psihologiju, te upisala magisterij. Posla ima svaki dan sve više i više, ali ističe kako joj je obrazovanje ipak najbitnije, te ga nikada ne bi zapostavila.

''Posao mi je bitan, ali obrazovanje mi je nešto najbitnije. Nikada ne bi mogla birati između posla i fakulteta. Ako ne mogu uklopiti i jedno i drugo, radije neću ništa'', rekla je Tea za portal Bljesak.info.

Atraktivna plavuša je duže vremena radila u Turskoj gdje je snimila veliki broj naslovnica, kampanja i modnih editorijala.

''U Turskoj sam ispunila sva očekivanja za ovu sezonu i uvijek ću se vraćati tamo. Zadnji projekt kod nas koji sam radila je kampanja za ''Alma ras'', njihovo sam zaštitno lice za novu kolekciju proljeće/ljeto 2014. i jako sam zadovoljna odrađenim projektom'', kaže. 

Važno je istaknuti kako je pored modnih angažmana u proteklom razdoblju Tea bila glavna zvijezda spota ''Samo da znaš'' grupe Divljih jagoda.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije