FOTO: Dino Merlin oduševio splitsku publiku i priredio im večer za pamćenje

Radiosarajevo.ba
FOTO: Dino Merlin oduševio splitsku publiku i priredio im večer za pamćenje
/ FOTO: Slobodnadalmacija.hr

Dino Merlin je u sklopu svoje turneje sinoć održao koncert u Splitu, a mnogobrojna publika ostala je oduševljena nakon njegovog nastupa.

Koncert u Spaladium Areni je otvoren jednim od najvećih hitova s aktualnog albuma - pjesmom Školjka, koja je na njegovom službenom YouTube kanalu pogledana više od osam miliona puta, a publika ju je od početka do kraja jednoglasno otpjevala, piše Slobodnadalmacija.hr.

"Obožavam Sarajevo i sve što je vezano za taj grad, pa samim tim i Dina! Sve bi dala za selfi s njim! Stihove s Hotela Nacional već sam savladala i jedva čekam novi album. Isplatilo se kupiti ulaznice već prvi dan prodaje", rekla je Ivana Tokić, jedna od brojnih posjetitelja koja je svoju ulaznicu nabavila online, preko Croatia Ticketsa. 

Za izvrsnu "veliku utakmicu", kako je sam Merlin nazvao večerašnji show, svakako je zaslužna i izvrsna produkcija

U dvorani prepunoj dobrih vibracija, pozornica na tri nivoa, svjetlosni efekti i video projekcije u kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom, osigurali su splitskoj publici večer za pamćenje

Turneja ide dalje, nakon Splita, Merlinov tim od pedesetak ljudi čeka nastup u jednoj od najvećih austrijskih dvorana, TipsAreni u Linzu 9. maja, svega desetak dana nakon Robbie Williamsa, a kulminacija se iščekuje na Koševu, najvećem sarajevskom stadionu, gdje će nastupiti 25. jula, podsjeća Slobodnadalmacija.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije