Ford Fiesta sport limited edition

Radiosarajevo.ba
Ford Fiesta sport limited edition

Ford uvodi novu sportsku inačicu svoje najprodavanije Fieste u Europi – najnoviji u dugačkom nizu malih brzih Fordova namijenjenih vozačkim entuzijastima koji vole kombinirati povećane performanse i sportski izgled, javljaju hrvatski mediji.

  Bazirana na popularnoj inačici Ford Fieste s troja vrata, Fiesta Sport+ ograničene serije (u Velikoj Britaniji će se zvati Fiesta S1600, a u Njemačkoj Fiesta Sport S) imat će unaprijeđeni 1,6-litreni Duratec Ti-VCT benzinski motor najveće snage 134 KS pri 6700 o/min i najveći okretni moment 160 Nm pri 4250 o/min. Ford Fiesta Sport+ ubrzavat će do stotke za 8,7 sekundi i potegnuti do najveće brzine 195 km/h.

 Izvana je sportsko nasljeđe jasno izraženo jedinstvenim prednjim odbojnikom, spuštenim prednjim spojlerom i proširenim pragovima, velikim stražnjim spojlerom i difuzorom, te 17-inčnim, bijelim aluminijskim kotačima. Ovaj novi došljak dostupan je u Frozen White bijeloj boji ili Performance Blue plavoj s prugama u bojama obrnutim boji karoserije. Sportski stil nastavlja se i u unutrašnjosti na grijanim sjedalima s plavim prošivima, standardnim bočnim jastucima i kožnim volanom, obučenom ručnom kočnicom i kuglom mjenjača te tepisima i pločicama brendiranim u Motorsport.
 
  Za početak Ford Fiesta Sport+ dostupna je na pet europskih tržišta: u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Švicarskoj i Belgiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije