Fenerbahce-Benfica: Tarik Isović osvojio ulaznice!

Radiosarajevo.ba
Fenerbahce-Benfica: Tarik Isović osvojio ulaznice!

 

Tarik Isović osvojio je dvije ulaznice u nagradnoj igri za spektakularnu utakmicu Europa Lige između Fenerbahchea i Benfice koja je zakazana za četvrtak, 25. aprila, u Istanbulu u Turskoj.

Isović je odgovorio tačno na postavljeno pitanje: Ko je prošlogodišnji pobjednik Europa lige? Tačan odgovor bio je 'Atletico Madrid'.

 

Organizator nagradne igre bio je BH Telecom (i Arena Sport), a (kompjutersko) izvlačenje je provedeno u prostorijama Radio Sarajeva.

Sretni dobitnik, kojem organizatori i Redakcija čestitaju, nagradu može, uz važeći lični dokument s fotografijom, preuzeti u prostorijama Radio Sarajeva, u Ulici Branilaca Sarajeva 11, na drugom spratu, svakog radnog dana od 09 do 17 sati.

Izvlačenje je obavljeno u prisustvu Komisije koju su činili glavna i odgovorna urednica portala Radiosarajevo.ba Lana Ramljak, urednik Radio Sarajeva Dino Ćatović, te predstavnici Advokatske kuće Eterović iz Sarajeva, Vedran i Omar Eterović. Komisija je utvrdila da su ispunjeni uslovi za izvlačenje sretnog dobitnika te je, potom, shodno pravilima nagradne igre, pristupila izvlačenju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije