U subotu druženje sa vlasnicima i ljubiteljima pasa na Vilsonovom šetalištu

Radiosarajevo.ba
U subotu druženje sa vlasnicima i ljubiteljima pasa na Vilsonovom šetalištu
Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH u povodu kraja ljeta organizuje druženje sa ljubiteljima pasa, vlasnicima pasa, te njihovim ljubimcima kojima ne smeta druženje s drugim psima i ljudima da zajedno obilježimo kraj ljeta, i to:

U subotu, 16.9.2017. godine, od 12 do 14h, u bašti Restorana Sevilla na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu (odmah pored baste novog Aquariusa, Raiffhaisen banka, Zgrada B).

U okviru događaja bit će izložene ljetne fotografije ljubimaca koje smo dobili od naših prijatelja – vlasnika pasa, bit će upriličena nagradna igra u kojoj će 5 pobjednika dobiti poklon pakete, a svi vlasnici pasa koji dođu na druženje će također dobiti poklone sa našim novim, vrijednim i korisnim materijalima, te će na kraju događaja sa sobom ponijeti fotografije svojih ljubimaca koje će biti izložene!

A sadržaj poklona neka do tada bude lijepo iznenađenje!

Naravno, na događaju će biti aktivnosti i poklona i za djecu za koju će biti postavljen poseban, ograđeni kutak!

Posebno je važno da će ovo biti prilika da ljubitelji i vlasnici pasa čuju najvažnije informacije vezane za početak našeg Programa za fostering udomljavanje koji će uključivati i rad volontera, te da popričaju sa instruktorom za obuku pas i veterinarom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije