Dobitnici u nagradnoj igri Raiffeisen banke

Radiosarajevo.ba
Dobitnici u nagradnoj igri Raiffeisen banke

Izvučeni su najsretniji dobitnici nagrada u nedavno završenoj nagradnoj igri Raiffeisen banke.  Nagradna igra namijenjena korisnicima kreditnih kartica u izdanju Raiffeisen banke realizovana je pod sloganom “Raiffeisen kreditne kartice i malo sreće, za nagrade male, ali i one veće!“, sa nagradnim fondom preko 25.000 KM. Najviše sreće imala je Amira Sadiković iz Sarajeva, koja je osvojila glavnu nagradu, automobil Renault Megane 16.

Osim automobila, izvučeni su i dobitnici 22 druge nagrade, među kojima je druga nagrada Samsung 3D TV UE40C700, koju je osvojio Hasib Muratović, te treća nagrada Playstation PS3 320G, koju je osvojio Milutin Đilas. Osim njih, izvučeni su i dobitnici 20 utješnih nagrada - promotivnih šolja Banke.

„Čestitamo sretnim dobitnicima ovih zaista vrijednih nagrada, te pozivamo sve naše klijente da i u budućnosti uzmu učešće u nagradnim igrama Raiffeisen banke“, izajvio je Karlheinz Dobnigg, član Uprave Raiffeisen banke za poslovanje sa stanovništvom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije