Dino Merlin najavio koncert u Zagrebu

Dino Merlin najavio koncert u Zagrebu
Arena Zagreb bit će kruna turneje Hotel Nacional.

Nakon koncerta na zagrebačkom  Bundeku u septembru 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje Hotel Nacional u Hrvatskoj: koncertu u veličanstvenoj Areni Zagreb!

Menadžment Dine Merlina službeno je potvrdio da je Arena Zagreb u subotu  3. decembra ove godine rezervisana za ponovni susret Dine Merlina sa njegovom vjernom, srčanom i brojnom publikom koja je 2011. dupke ispunila Arenu u sklopu historijske turneje albuma “Ispočetka”.

"Svi pokazatelji aktuelne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizuelni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu publici prenosi ono što Dino Merlin jeste: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina", kaže se u saopćenju tima Dine Merlina.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji će biti od 21. septembra. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije