Čolić, Cetinsky, Dragojević: Otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini

Radiosarajevo.ba
Čolić, Cetinsky, Dragojević: Otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini

Nakon tužne vijesti da je preminuo Kemal Monteno, brojne muzičke i javne ličnosti opraštaju se na svoj način od ovog velikana. 

"On i ja bili smo stari frendovi, zajedno smo bili i na turneji, snimili smo duet.. Vrlo često smo se družili, i bili smo jako dobri. Potresla me vijest o njegovoj smrti. Taman se spasio od dijalize, to je ta nesretna kob.... Uglavnom smo bili od veselja. Pjevali smo tužne pjesme, a bili smo jako sretni", kazao je Oliver Dragojević za Index.hr.

I Tereza Kesovija je pod utiscima. 

"Njegov dragi pogled će me vječno pratiti. Ne znam jel itko ikada pod ovim nebeskim svodom bio toliko voljen kao on. Bio je ljubav napisana velikim slovima. Zvao me u bolnicu kad mi je bilo loše, stalno me hrabrio. Ja sam se izvukla, on nažalost nije...", kazala je Kesovija.

Tako je i na zvaničnoj Facebook stranici Zdravka Čolića postavljena Kemina pjesma Dušo moja, uz poruku "Počivaj u miru, dragi Kemice" 

 
Slično su napravili i Tony Cetinski, Severina Vučković, Nina Badrić, pa čak i nova hrvatska predsjednica Kolina Grabar Kitarović. 
 
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije