Četiri hrabre sestre Bektić jahale kroz brdovite predjele

Radiosarajevo.ba
Četiri hrabre sestre Bektić jahale kroz brdovite predjele
Najpopularnije sestre iz BiH ponovno su oduševile javnost s predivnim ljetnim fotografijama na kojima jašu svoje konje u Srebrenici.

Do sada su odrađene zimske i proljetne, ali su ove ljetne fotografije do sada možda i najljepše.

"Čar ovih fotografija je što se i prezentirala prirodna ljepota ovoga kraja, prekrasni kanjoni i jezero Perućac. Četiri hrabre sestre su kroz brdovite predjele Srebrenice jahale na konjima skoro 4 sata kako bi došle do jezera da se fotografiraju (oko 18 kilometara od kuće), odradile fotografije i isto toliko vremenski im je trebala po povratku kući", napisao je fotograf Dario Matić koji je napravio predivan ljetni fotoalbum sestara Bektić.

Početkom januara sestre Bektić postale su miljenice medije nakon što su objavljene njihove zaista filmske fotografije iz srebreničkog sela Jasenova.
 
Naime, kćerke Emina Bektića, ljubitelja i uzgajivača životinja poput ljepotica iz američkih kaubojskih filmova, jašući na konjima koje uzgaja njihov otac, pokazale su nevjerovatno umijeće i ljubav  prema prirodi koju su im kroz odgoj prenijeli njihovi otac i majka.

Prizor je jedinstven i u najmanju ruku zaslužuje najpozitivniju sliku iz Srebrenice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije