Bugojno, Donji i Gornji Vakuf u nedjelju bez struje

Radiosarajevo.ba
Bugojno, Donji i Gornji Vakuf u nedjelju bez struje

Cjelokupna područja Bugojna, Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Donjeg Vakufa u nedjelju, 14. jula u vremenu od 6 do 15 sati ostat će bez napajanja električnom energijom. 

Razlog su neodložni radovi preduzeća Elektroprijenos BiH na visokonaponskoj opremi u objektu trafo stanice 110/20/10 kV 'Bugojno'. 

Radovi će se izvoditi da bi se preventivno spriječili veći kvarovi i neželjeni dugotrajni prekidi u napajanju strujom kompletne gornjevrbaske regije. 

Za potrebe napajanja mjesta izvođenja radova ekipa Elektroprijenosa BiH će obezbijediti alternativno napajanje dijela prigradskih naselja na rubnim dijelovima općine Bugojno, javlja Avaz.ba.

Iz Elektroprenosa su uputili molbu stanovnicima - kupcima električne energije, koji tokom izvođenja radova budu alternativno napojeni strujom, racionalno koriste veće potrošače električne energije, kako ne bi ugrozili pouzdanost rezervnog napajanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije