Tuzla / Budite volonter u Kid's Fest Timu

16. 04. 2019. u 09:59:00 Sponzorisani tekst

Shares: 0

Udruženje građana Multi Tuzla, organizacioni partner ovogodišnjeg Kid's Fest-a, poziva sve zainteresovane mlade ljude da budu dio volonterskog tima najvećeg nezavisnog događaja za djecu i mališane u jugoistočnoj Evropi!

15. Kid's Fest će biti održan u Tuzli, 15.6.2019. godine, u organizaciji Udruženja građana Magično pozorište Aladin i vlasnika licence Kid's Fest ViaKult International, kao i suorganizatorima Eko život d.o.o. Tuzla i SKPC Mejdan Tuzla.

Kid - undefined

Foto: Kid: Kid

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji aktivnosti festivala u Tuzli u trajanju od dva mjeseca (maj/juni 2019. godine), a njihov rad podrazumijevat će mnoštvo aktivnosti!

Poziv ostaje otvoren od 3.4.2019. godine do 3.5.2019. godine u 23:59 sati. Dodatne informacije, kao i formular za prijavu, dostupni su na linku: https://forms.gle/sMG7erPXpGq2xVaf7

Više informacija možete dobiti i putem e-maila: [email protected] ili Facebook Fan Page-a: https://www.facebook.com/KidsFestBiH/ svaki radni dan od osam do 17 sati. 

Kid - undefined

Foto: Kid: Kid


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA