Baždarević poručio studentima: Važno je da težite postavljenim ciljevima

Radiosarajevo.ba
Baždarević poručio studentima: Važno je da težite postavljenim ciljevima
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević, s prvim pomoćnikom Draganom Perićem, posjetio je Fondaciju ''Izvor nade'' i studentski dom na Ilidži.

Baždarević je studentima poručio da samo obrazovanjem i napornim radom mogu uspjeti i u BiH i u svijetu.

"Važno je da težite postavljenim ciljevima. Morate imati vjeru u cilj i biti sretni da imate ovake uslove jer se radi o zaista vrhunskom objektu", kazao je Baždarević i studentima poželio sretnu i uspješnu akademsku godinu.

Srednjoškolci i studenti su najviše biti zainteresirani za predstojeće susrete reprezentacije te stanje povreda koje su reprezentativci zadobili u prethodnom periodu.

Direktor Fondacije Tarik Agetović je kazao da je posjeta selektora Baždarevića poklon studentima na početku nove akademske godine.

"Nadamo se da će selektor i reprezentacija obradovati naciju pobjedama u predstojećim mečevima baš kao što je selektor današnjom posjetom obradovao stipendiste Fondacije", naveo je Agetović.

Selektoru je tokom posjete uručen poklon Bosanski prozor, unikatni ručni rad stipendistica Fondacije Izvor nade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije