Avery Nelson: Krajolici u Bosni su nevjerovatni, nikada nisam vidio nešto slično (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Avery Nelson: Krajolici u Bosni su nevjerovatni, nikada nisam vidio nešto slično (VIDEO)

Avery Nelson, student je koji je proteklog ljeta boravio u našoj zemlji u okviru studijskog projekta pod nazivom 'Bosna: Krenuti naprijed- Govor planine'. U videu koji donosimo zabilježeno je svo njegovo oduševljenje našom zemljom, ali i konačno razumijevanje svega što se dogodilo ovdje. 

"Na početku mi je bilo veoma teško shvatiti što su ljudi tamo puni ružnih osjećaja prema prekrasnim predjelima koji ih okružuju, Međutim u razgovoru sa njima sam shvatio koliko toga su prošli i iako se ne mogu praviti da ih razumijem, jasno mi je da je sve to teško", priča Nelson.

Nadalje, Nelson opisuje planinske ljepotice u našoj zemlji i bilježi neke od prekrasnih predjela Bjelašnice, Treskavice, Trebevića...

"Krajolici u Bosni su nevjerovatni. Mnogo toga sam prošao ali nikada nisam vidio ništa slično. Preporučujem svima onima koji putuju u Evropu da dođu u Bosnu ukoliko su željni prekrasnih predjela i netaknute prirode", kaže Nelson.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije