Audi B2B Run ove godine trkače vodi na plavu stazu stadiona Grbavica

Radiosarajevo.ba
Audi B2B Run ove godine trkače vodi na plavu stazu stadiona Grbavica
Foto: 404 Agency / Audi B2B Run
Još 15 dana ostalo je do početka najvećeg poslovno-sportskog događaja, Audi B2B Run, koji će se održati 27. septembar na Vilsonovom šetalištu.

Organizatori utrke u saradnji sa administracijom FK Željezničar pripremili su za sve takmičare iznenađenje, te učesnike ovogodišnje utrke očekuje nova, još atraktivnija ruta.

Naime, start i cilj utrke bit će na istoj lokaciji kao prošle godine, ispred Face TV, a svi trkači imat će jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj plavoj stazi stadiona Grbavica.

Audi B2B Run bit će ujedno i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica, a svi takmičari imat će priliku da osjete fantastičnu atmosferu trčeći kroz stadion.

“Zadovoljstvo nam je što će se jedan dio ovako respektabilnog događaja održati na stadionu Grbavica. Audi B2B Run zaista okuplja eminentne kompanije, među kojima su i partneri FK Željezničar i vrlo
rado smo se uključili u utrku. Ovom prilikom pozivam sve poslovne partnere kluba da se prijave na Audi B2B Run događaj i učestvuju u najvećem poslovno-sportskom događaju”, kazao je Armin Herić, iz press službe FK Željezničar.

AUDI B2B RUN će ove godine na jednom mjestu okupiti preko 120 kompanija i stručnjake iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije. Valja naglasiti kako se ovom projektu rado odazivaju svi – od menadžera do pripravnika.

Kao i prošle godine, nakon što učesnici istrče predviđenih 5km, uslijedit će After Run Party powered by Class Plus kada će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Promovisanjem zdravog načina života, unapređenjem međuljudskih odnosa, te afirmisanjem korporativne kulture, Audi B2B Run je jedinstven i moderan koncept team buildinga.

Projekat predstavlja sjajno mjesto za zabavu i rekreaciju, potiče komunikaciju i timski duh, a najviše se brine o tome da zdravlje i sport imaju primat u životu svakog pojedinca.

Sve kompanije koje žele biti dio Audi B2B Run utrke, a pritom žele i unaprijediti komunikaciju unutar svog radnog kolektiva, te koje shvataju značaj bavljenja fizičkim aktivnostima, mogu se prijaviti za utrku putem ovog linka

Rok za prijavu je 17. septembar, a broj mjesta na startu je ograničen.

Male, srednje ili velike kompanije ujedinjene pod sloganom Cijela kompanija=jedan tim dobro su došle 27. septembra, a jedino što je bitno jeste da se učesnici zajednički brane boje svojih kompanija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije