ACIBADEM bolnica nagrađena medaljom za kvalitet QUality meDAL

Promotivni tekst
ACIBADEM bolnica nagrađena medaljom za kvalitet QUality meDAL
Na pitanje kome daju prednost pri odabiru zdravstvenih usluga u privatnim ustanovama, turski državljani su kao prvi izbor odabrali ACIBADEM brend, bolnice i usluge.

Više od 1.200 pojedinaca (starijih od 15 godina) anketirala je švicarska organizacija ICERTIAS – Međunarodno udruženje za certifikaciju d.o.o., sa sjedištem u Cirihu, organizacija koja dodjeljuje čuveni QUDAL – QUality meDAL, standard kvaliteta koji se daje institucijama koje pružaju nesumnjivo najviši nivo kvaliteta.

Suočeni sa pitanjima otvorenog tipa, ispitanici su imali slobodu u izboru pružatelja usluga prilikom odgovora za koga se opredjeljuju. Na pitanje da navedu bolnicu u Turskoj koja po njihovom vlastitom iskustvu nudi najkvalitetnije zdravstvene usluge, najčešći odgovor je bio ACIBADEM.

Na osnovu tih glasova za vrhunski kvalitet usluga, ACIBADEM je dobio prestižno, zlatno QUDAL – QUality meDAL odlikovanje:

 

qudal.png - undefined

Foto: Arhiv

"QUDAL – QUality meDAL 2018/2019 – darovano ACIBADEM-u je međunarodno odlikovanje i potvrda trajnih napora koje svi ulažemo kako bismo postigli najbolje zdravstvene usluge u svijetu. QUality meDAL je još značajniji za ACIBADEM pošto su glasove dali bivši pacijenti na temelju vlastitog iskustva, te povezanosti i funkcionisanja sa našim osobljem, objektima i vrhunskim uslugama. Takođe, to je i obećanje da će našim pacijentima uvijek biti pružene najbolje moguće zdravstvene usluge, sa najboljim ljekarima i osobljem, podržanim najnovijim otkrićima medicinske tehnologije, inovacijama i metodama terapije. Zahvaljujemo na povjerenju našim pacijentima iz Turske i iz cijelog svijeta, a zahvaljujemo i našem izvanrednom timu što se toliko angažovao oko čudesne težnje da postanemo jedan od najboljih pružatelja zdravstvene zaštite ikad", rekao je gdin. Rasim Topuz, zamjenik generalnog direktora za poslovni razvoj i marketing u Acibademu.

ACIBADEM Healthcare Group, čija je prva bolnica osnovana 1991. g., pruža zdravstvene usluge sa svojom 21-nom bolnicom, 16 ambulanti i sa približno 22.500 zaposlenih, uključujući 3.500 ljekara i 4.000 medicinskih sestara. Poslujući trenutno u 4 države, ACIBADEM sa svojom tehnologijom i infrastrukturom pruža dijagnostičke usluge i usluge liječenja po standardima zdravstvene zaštite koji su potvrđeni JCI akreditacijom.

Uvijek inovativna, te uvijek postavljajući pacijenta iznad svega, ACIBADEM Healthcare Group je poznata po vodećim, vrhunskim ljekarima, pionirskim medicinskim zahvatima i pričama o uspješnom liječenju pacijenata iz cijelog svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije