33% žena upustilo bi se u novogodišnjoj noći u seks sa strancem

Radiosarajevo.ba
33% žena upustilo bi se u novogodišnjoj noći u seks sa strancem

Odluku da se upuste u seksualni odnos s totalnim strancem 33 posto žena će najvjerojatnije donijeti na proslavi Nove godine. Ipak je to najluđa zabava na svijetu.

Novo istraživanje koje je naručila tvrtka za intimnu njegu Wet, pokazuje da bi barem 33 posto žena novogodišnju zabavu moglo završiti u krevetu s potpuno nepoznatim muškarcem. Na pitanje biste li se na Novu godinu upustili u seks za jednu noć, potvrdno je odgovorilo 33 posto, piše portal Net.hr.

Time se potvrdilo da je Nova godina proslava tokom koje će žene vjerovatnije završiti u krevetu nepoznatog muškarca nego bilo kojeg drugog dana u godini.

Osim toga, 29 posto ispitanih je potvrdilo da se tijekom božićnih praznika i popratnih partyja upušta u seksualne afere s kolegama na poslu. A čak 57 posto da se na prazničkim zabavama išulja zbog seksa na brzinu.

U ispitanoj grupi više od polovice žena je reklo da je seksualni odnos bio njihov dar. Unatoč navedenom, 82 posto je poželjelo da im seksualni život bude nešto uzbudljiviji. Od onih koji su već u vezi, 51 posto je reklo da želi više seksa, a jedna od pet osoba rekla je da joj je seksualni život nezadovoljavajući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije