Učenici srednje škole u Sarajevu iznenadili udruženje Pomozi.ba

1
Radiosarajevo.ba
Učenici srednje škole u Sarajevu iznenadili udruženje Pomozi.ba
Foto: Pomozi.ba / Učenici srednje škole za saobraćaj i komunikacije

Udruženje Pomozi.ba podijelilo je lijepe vijesti iz Srednje škole za saobraćaj i komunikacije iz Sarajeva učenici koje su odlučili posjetiti korisnike Pomozi.ba i uručiti im pakete pomoći.

"Učenici Srednje škole za saobraćaj i komunikacije iz Sarajeva definitivno znaju šta znači biti dobar drug! Pored toga što u sklopu projekta 'Ja znam biti drug' skupljaju novac da pomognu svojim vršnjacima iz škole, izrazili su želju da posjete naše korisnike i uruče im pakete sa prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama", saopćli su iz udruženja.

Naveli su da su učenici donirali 10 paketa osobama i porodicama lošijeg materijalnog stanja kojim je bilo posebno drago što ih je neko posjetio i proveo vrijeme s njima.

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

"Saradnju sa Srednjom školom za saobraćaj i komunikacije mi nastavljamo i dalje, a sigurni smo da će ova djeca koja njeguju društveno koristan rad i razvijaju empatiju prema starim, socijalno ugroženim i iznemoglim osobama imati još mnogo divnih ideja koje ćemo rado podržati", poručili su iz udruženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije