Sarajevo: Brojni građani u Pomozi.ba donose igračke za djecu u Turskoj i Siriji

2
AA
Sarajevo: Brojni građani u Pomozi.ba donose igračke za djecu u Turskoj i Siriji
AA / Građani donose igračke u Pomozi.ba

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je akciju prikupljanja pomoći za djecu pogođenu zemljotresom u Turskoj i Siriji kako bi dječacima i djevojčicama koji su u jednom momentu ostali bez svega bar malo olakšali tešku svakodnevnicu.

Iako je akcija prikupljanja pomoći za djecu Turske i Sirije tek počela, iz Udruženja ističu da su više nego zadovoljni odzivom građana i građanki, koji od ranog jutra donose igračke za dječicu koja su napustila svoje domove, a donacije su primali i protekle subote.

"Mi i ovim putem molimo naše građane da doniraju nove ili polovne, ali dobro očuvane stvari koje ćemo u narednom periodu sortirati i pakovati kako bi pomoć čim prije došla do dječaka i djevojčica koji su ostali ne samo bez domova, nego i djetinjstva", izjavila je Saliha Rokša iz Udruženja Pomozi.ba.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Donacije novih ili dobro očuvanih igračaka se mogu dostavljati na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8 u Sarajevu, u periodu od 8 do 17 sati svim danima osim nedjelje.

Donacije su moguće i u uredima u Travniku na adresi Školska bb, Bihaću u ulici Đačka bb, Mostaru u ulici Maršala Tita 84 i Sanskom Mostu na adresi Podbriježje bb.

Akcija donaci igračaka Pomozi.ba
AA : Građani donose igračke u Pomozi.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije