Pomozimo Amri Karkelji!

Radiosarajevo.ba
Pomozimo Amri Karkelji!

Mlada Sarajka Amra Karkelja treba našu pomoć!

Teška srca i sa suzama u očima Vam se obraćamo ponovo za pomoć u liječenju naše  Amre  Karkelje. Nakon uspješne  operacije u Ljubljani  i dugotrajnog liječenje nakon dodatnih komplikacija Amra se vratila u Sarajevo, gdje je i nastavila dalje liječenje.

Nažalost stanje se pogoršalo i hitno je prebačena u Ljubljanu, gdje je imala još  jednu operaciju, i  gdje se trenutno ponovo bori za svoj život. Prema riječima doktora u ovako teškoj operaciji i stanju u kakvom je bila samo je njena volja za životom i nepoznata snaga je održala u životu.

Nadamo se da će naša Amrica izaći kao pobjednik, jer je ona veliki borac i humanista.

Akcija prikupljanja sredstava za dodatnu operaciju i liječenje se nastavlja do konačnog obračuna troškova i njenog  povratka u Sarajevo, a svi dobri ljudi koji su u mogućnosti da pomognu njeno liječenje, novac mogu uplatiti pozivom na broj 090 291 066 otvoren kod BH Telecoma (cijena jednog poziva iznosi 2,00 KM) ili na žiro račun u:

Za uplate iz BiH:                                                         
Žiro račun: 1541089981360105                            
Svraha: Za liječenje  Amre Karkelje                     

Za uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541089981360105
S.W.I.F.T. : UPBKBA22

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije