Na aukciji dres Džanana Muse, prihod ide u humanitarne svrhe za liječenje oboljelih bh. građana

0
Radiosarajevo.ba
Na aukciji dres Džanana Muse, prihod ide u humanitarne svrhe za liječenje oboljelih bh. građana
Foto: Pomozi.ba / Aukcija dresa Džanana Muse

Košarkaški reprezentativac BiH Dzanan Musa i kompanija "Derubis Caravans", na aukciju stavljaju potpisani dres Real Madrida, u kojem je naš as igrao petu utakmicu protiv Partizana u Madridu.

Musa je, podsjetimo, zajedno sa Realom, u fantastičnoj seriji, uspio proći u final-four Eurolige, a bio je jedan od najboljih igrača španskog tima u svih pet odigranih utakmica protiv Partizana.

Sav prihod od aukcije, Musa i kompanija "Derubis Caravans", donirat će u Fond za liječenje oboljelih bh. građana Udruženja Pomozi.ba.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

"Ovom prilikom se zahvaljujemo našem košarkašu na kontinuiranom pomaganju i humanitarnom radu", poručuju iz udruženja Pomozi.ba.

Na aukciji možete učestvovati tako što ćete licitirati u komentarima, a osoba sa najvećom ponudom, dobit će dres lično od našeg reprezentativca Džanana Muse.

🔸NA AUKCIJI MUSIN DRES REAL MADRIDA SA POTPISOM🔸 Košarkaški reprezentativac BiH Dzanan Musa i kompanija „Derubis...

Posted by Pomozi.ba on Friday, May 12, 2023

Licitacija je krenula u trenutku objave, a završava se u srijedu u 18 sati.

"U obzir dolaze samo ponude sa pravih profila, a prije nego javno objavimo ime i prezime osobe, koja će ponuditi najveći iznos za dres Real Madrida od Džanana Muse, kontaktirat ćemo je za potvrdu ponude", poručuju iz udruženja u svojoj objavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije