FOTO: Zmajevi poručili - Odlazimo iz Bosne, ali domovinu nosimo u srcima

Radiosarajevo.ba
FOTO: Zmajevi poručili - Odlazimo iz Bosne, ali domovinu nosimo u srcima
/ FOTO: Radiosarajevo.ba

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je prvi dio priprema za svoj premijerni mundijalski nastup. Zmajevi danas lete put Sjedinjenih Američkih Država gdje će odigrati prijateljske utakmice i brusiti formu za debi.

Na današnjoj press konferenciji na sarajevskom aerodromu pred novinare su izašli selektor Safet Sušić i kapiten Emir Spahić.

''Imali smo nekoliko problema od početka priprema, ali sada je sve dobro. Na povredu se žali Ermin Bičakčić, ostali su spremni i već sutra bi mogli zaigrati na Svjetskom prvenstvu'', poručio je selektor.

Naglasio je da atmosfera u svlačionici zaslužuje sve pohvale.

''Očekujem da svi budu spremni za utakmice na Svjetskom prvenstvu. Atmosfera je odlična i s mnogo entuzijazma putujemo u Brazil'', zaključio je Pape.

Kapiten Spahić govorio je teškim trenucima koje su njegovi saigrači proživljavaju slušajući vijesti iz poplavljenih područja.

"Zadovoljan sam svim što sam vidio ovdje, atmosferom pogotovo. Danas odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom. To je sve što imam reći. Bilo je teško preživljavati sve ove trenutke sa unesrećenim u poplavama, ali zbog toga idemo sa više motiva u Brazil'', rekao je Spahić.

Pratite rubriku Brazil 2014 na portalu Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije