Emir Spahić: Naša zemlja i naš narod sve ovo će prebroditi

Radiosarajevo.ba
Emir Spahić: Naša zemlja i naš narod sve ovo će prebroditi

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić priključio se pripremama našeg nacionalnog tima koje protiču u sjeni prirodne katastrofe i poplava u cijeloj zemlji.

On je odlučio i putem zvanične Facebook stranice uputiti podršku ljudima koji su ostali bez domova.

"Ne znam šta da kažem. Skupio sam malo hrabrosti i želim izjaviti da sam zgrožen cijelom situacijom koja nas je zadesila, nije nam ovo trebalo. Zamolio bi sve nadležne organe državne službe u BiH da se maksimalno uključe u ovu akciju, jer niko, ali baš niko ne smije ostati otpisan! Također bi zamolio vas da pomognete prvo vašoj porodici, pa onda vašim prijateljima poznanicima i nepoznanicima. Mislim da će Bosna i Hercegovina i njen narod ovo sigurno prebroditi", napisao je Spahić na svom Facebook profilu, dodavši:

"Iz svega ovog moramo izaći jači!! Osim što stiže pomoć i podrška sa svih strana, i mi igrači ćemo se maksimalno uključiti da pomognemo! Suosjećam se sa svima onima koji pate i tuguju u ovom trenutku. U moje ime hvala svima koji pomažu drugima na bilo koji način, pa makar to bilo i nešto najminimalnije", rekao je kapiten.

Pozivamo čitatelje portala Radiosarajevo.ba da nam putem e-mail adrese (redakcija@radiosarajevo.ba) ili Facebook stranice šalju fotografije poplavljenih područja širom Bosne i Hercegovine, kao i informacije o stanju na terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije