Brojimo sitno: Radiosarajevo.ba poklanja vam infografike Zmajeva!

Radiosarajevo.ba
Brojimo sitno: Radiosarajevo.ba poklanja vam infografike Zmajeva!

Brojimo sitno!

Do mundijalskog debija fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine ostalo je stotinjak sati. Naši Zmajevi su spremni, kroz pripremni period igrali su briljantno, pobjeđivali su sve protivnike i s rastućim optimizmom dočekujemo meč s Argentinom.

Autsajderi jesmo, nije to nikakva tajna, ali možda baš u tom grmu leži zec našeg uspjeha. Uspjeh bi u ovakvim okolnostima bio plasman u osminu finala, među 16 najboljih svjetskih timova.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba, posebno njen tehnički dio, marljivo je radio proteklih nekoliko sedmica kako bi vama, dragi naši čitatelji, uljepšao ove dane i olakšao praćenje svega onoga što nas očekuje na brazilskim stadionima!

Kako smo već ranije najavili, ekskluzivno ćete – samo na Radiju Sarajevo i portalu Radiosarajevo.ba čitati komentare trenera svih trenera, legendarnog Miroslava Ćire Blaževića, a pripremili smo vam i komentare Bakira Tire, jednog od malobrojnih bosanskohercegovačkih sportskih novinara u Brazilu.

Posebno ponosni predstavljamo vam i infografike Zmajeva!

Možete ih pronaći na linku i uživati u pregršt podataka o našim najboljim fudbalerima, sve na jednom mjestu!

U Brazil s nama i uz nas!

Redakcija, Radio Sarajevo

Pratite rubriku Brazil 2014 na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije