AMK "Ilijaš" u humanoj misiji: Humanitarni spektakl za pomoć Muhamedu Gljivi

0
Radiosarajevo.ba
AMK "Ilijaš" u humanoj misiji: Humanitarni spektakl za pomoć Muhamedu Gljivi
Foto: AMK Ilijaš / Humanitarni spektakl za pomoć Muhamedu Gljivi

U nedjelju, 30. oktobra na poligonu Auto-moto kluba (AMK) "Ilijaš" održat će se humanitarni automobilistički događaj s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje njihovog sugrađanina Muhameda Gljive.

Iz AMK "Ilijaš" pozivaju sve ljubitelje automobilizma, kao i građane da posjete navedenu aktivnost koja će se održati na poligonu kod Gradskog stadiona u Ilijašu.

Događaj počinje u 12 sati i sastojat će se iz dva dijela:

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

- Tuning styling show bez obzira na kategoriju, oldtimeri, egzotični automobili....
- OSV vožnja između čunjeva (na improviziranoj mini stazi)

"Svi su dobro došli, i to mogu biti apsolutno svi koji smatraju da imaju šta pokazati, bilo da se radi o automobilu i umijeću na stazi. Kotizacija za izlaganje automobila će iznositi 20 KM. Navedena, kao i sredstva iz kutije koja će biti postavljena na poligonu u potpunosti će ići za potrebe liječenja, te odmah po završetku događaja biti predata članu porodice našeg Muhameda", navodi se u pozivu iz AMK "Ilijaš", te poručuju:

"Molimo vas da u što većem broju dođete u nedjelju, da pokažemo solidarnost i svojim dobrovoljnim prilozima pomognemo da se što prije skupi potreban iznos za operaciju".

Ulaz za posjetioce je slobodan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije