Žrtva koronavirusa / Bišćani se emotivnim porukama opraštaju od mladog Emira Hujića

21. 09. 2020. u 21:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 77

Mladi Bišćanin Emir Hujić preminuo je u 42. godini.

Njegovi brojni sugrađani od njega se opraštaju na društvenim mrežama. 

To je učinio i bivši načelnik Bihaća Hamdija Lipovača, koji je naveo da je Hujić preminuo od posljedica zaraze koronavirusom.

"Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bjeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bjeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo. Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo. Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i našeg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice", naveo je Lipovača. 

I muzičar Alen ISlamović na Facebooku se oprostio od prijatelja. 

"Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamovic izjavljuje sućut .Bio si nam drag dečko čovjek i otac odgojila te je tvoja uzorna majka,mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet", napisao je Islamović. 

Hujić je bio i odbojkaš. 

"Ode naš Emir Hujić ... Zbogom prijatelju, igraču, na početku trenerske karijere, izgubio si utakmicu sa podmuklim protivnikom", napisali si iz OK Bihać. 

NEMA KOMENTARA