Zana Marjanović održala konferenciju pred armijom novinara (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Zana Marjanović održala konferenciju pred armijom novinara (FOTO)

Sa pres konferencije (foto:Denis Ruvić, radiosarajevo.ba)

Zana Marjanović je danas u kafiću Gogo održala pres konferenciju na kojoj je potvrdila svoj angažman u novom filmu Anglelne Jolie. Veliki broj novinara je došao da isprati ovu mladu glumicu dva sata prije leta za Budimpeštu.

“Da, igram glavnu ulogu u ovom filmu Angeline Jolie. U pitanju je epska drama koja se odvija u periodu od 1992 do 1995 godine. Film će se snimati u Budimpešti a u jednom trenutku ćemo doći i u Sarajevo, ali nisam sigurna kada će to biti” rekla je Zana.

Radnja filma smještena je u Bosnu i Hercegovinu za vrijeme rata. U ovom prvom režijskom ostvarenju Angeline Jolie, glavni akteri će biti mladi Srbin i  Bošnjakinja koji su se upoznali nekoliko dana prije rata.


Zana Marjanovic (foto:Denis Ruvić, radiosarajevo.ba)

Nakon što glavna glumica, završi u srpskom logoru, mladić je pokušava spasiti i između njih će se roditi strasna ali nemoguća ljubav.

“Bitno je naglasiti da se radi o priči koja ne promoviše nikakve političke stavove, ovo je samo ljubavna priča” istakla je mlada glumica.

Zana je rekla da ne može davati nikakve informacije o fimu osim one vezane za njenu ulogu. Dodala je i kako ovo potvrđuje kvalitet bosanskohercegovačkih glumaca, te da mladi glumci moraju da vjeruju u sebe.



Zana Marjanović (foto:Denis Ruvić, radiosarajevo.ba)


Zana je pozirala ispred kafića (foto:Denis Ruvić, radiosarajevo.ba)

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije