Upoznajte Enu Marijanović: Travnička dizajnerica nakita

Radiosarajevo.ba
Upoznajte Enu Marijanović: Travnička dizajnerica nakita

Travničanka Ena Marijanović kreatorica je predivnog nakita pod nazivom Tribal Accessories by Ena. Dvadesetčetverogodišnja studentica ekonomije bavi se ručnim radom nešto više od dvije godine, u toku kojih je usavršila svoj rad i našla svoj prepoznatljivi stil. Izrada orginalnog i drukčijeg nakita bio je pun pogodak!

Ena inspiraciju pronalazi na raznim mjestima, modnim blogovima, portalima, a kaže i da je Tumblr stvoren za okrjepljivanje inspiracijom.

"Iznimno cijenim rad nekoliko dizajnera iz susjednih nam država ali i poduzetnost mladih iz Bosne i Hercegovine, tako da sam veoma odlučna u tome da Tribal zaživi na našoj sceni i pruži djevojkama i ženama nešto urbano, pristupačno i zapaženo, a što je najvažnije nešpto drugačije, kaže Ena.

Kako je vrijeme odmicalo, tako je raslo i interesovanje za Enine Tribalke, pa se proširio krug djevojaka koje su se javljale sa svojim vlastitim idejama i željama, kao i upitima za već izrađeni nakit.

O Eni i njenom nakitu više pročitajte na portalu Fbl.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije