Upoznajte Asimu Sefić: Bosanka na listi najljepših žena svijeta

4
Radiosarajevo.ba / AA
Upoznajte Asimu Sefić: Bosanka na listi najljepših žena svijeta
Foto: Instagram / Asima Sefić

Zamislite da surfate internetom i onda slučajno ugledate svoju fotografiju i podatak da ste proglašeni jednom od najljepših neobičnih djevojaka na svijetu. I to ne da vas je proglasio tamo neki nebitni portal, već planetarno popularni BrightSide, čiji YouTube kanal ima gotovo 45 miliona pratitelja s više od sedam milijardi pregleda.

Upravo to se dogodilo Asimi Sefić, crvenokosoj djevojci plavih očiju iz Bihaća, koja je upravo zbog te dobitne kombinacije, ali i fascinantnih pjegica – koje posjeduje svega dva posto ljudi na svijetu, ostavila nezaboravan dojam na brojne svjetske face iz modne industrije. Kako je reagirala kad joj se to dogodilo?

"Za priznanje koje je stiglo od BrightSidea, a koji su me smjestili među deset najljepših neobičnih žena na svijetu, doznala sam dok sam pretraživala internet. Niti sam se tome ikada nadala, niti takvo što očekivala. Svakako da sam bila oduševljena, ali i ponosna jer znam da takvo što nije došlo slučajno, a i dosta sam se trudila da bih ostvarila takve rezultate. Međutim, htjela bih naglasiti kako osobno ne smatram da sam jedna od najljepših žena, niti sam to ikada pomislila. Svaka žena ima posebnu ljepotu i svaka je najljepša po nečemu", kazala je za Slobodnu Dalmaciju djevojka koja je u modelingu gotovo deset godina.

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Uspješno predstavljala BiH: Banjalučanka četvrti najbolji model svijeta

Uspješno predstavljala BiH: Banjalučanka četvrti najbolji model svijeta

Baš kao što je za ovo priznanje doznala slučajno, Asima je i u modeling ušla pukim spletom sretnih okolnosti.

Primijetila ju je fotografkinja Maja Topčagić, a onda su njezine fotografije, najkraće rečeno, osvojile svijet.

Ako vam je već na prvu njezino lice odnekud poznato, a ne možete ga točno smjestiti, nije ni čudno jer ste se s njezinim likom mogli "susresti" na mnogim mjestima. Djevojka s Une nekoliko puta krasila je naslovnicu Voguea. Zahvaljujući svojoj upečatljivoj pojavi, angažirao ju je i Garnier, a osim toga Asimin lik krasi i naslovnice nekoliko knjiga. Sudjelovala je u spotovima, u mnogim brojnim modnim kampanjama, a ako ste ikad pretraživali pojam "red hair", male su šanse da niste naletjeli upravo na junakinju naše priče, za koju bismo ruku u vatru dali staviti da dolazi iz Škotske ili Irske.

Asima priznaje kako baviti se modelingom nije uvijek jednostavno.

"U modni svijet ušla sam vrlo mlada i nezrela. Naravno, trebalo mi je dosta vremena da steknem samopouzdanje, pa samim tim i da naučim kako mi ne žele baš svi dobro. Naučila sam da se za svoj uspijeh i cilj treba zasita dosta truditi jer sve ono što sam dosad ostvarila - trebalo je dosta patnje da do toga i dođem. Svaki posao, pa tako i ovaj, ima i svoje mane i vrline", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije