Sve Zanine Modiko haljine

Radiosarajevo.ba
Sve Zanine Modiko haljine

Zana Marjanović, jedna od najuspješnijih mladih glumica iz Bosne i Hercegovine, na 17. Sarajevo Film Festivalu  bila je i članica  glavnog festivalskog žirija. Tokom svojih pojavljivanja na crvenom tepihu i na ostalim festivalskim dešavanjima Zana je nosila modele domaćih dizajnera iz udruženja Modiko.

Na otvaranju festivala,  Zana se pojavila u kreaciji Amne Kunovac – Zekić: žuti top i crna suknja od tila, stilizovane Ray Ban naočale, Hugo Boss lakovane cipele i vintage lakovana tašna.

 

Kombinezon koji je Zana nosila na drugoj večeri festivala dizajnirala je Sanja Džeba, a na Zani smo također mogli vidjeti i vintage sako Hugo Boss.

Na prvoj cabaretskoj noci "Gdje je jagnje?" u Caffe Clubu Gogo, Zana Marjanović je nosila plavu haljinu Lene Stefanović. Također, na slijedećem crvenom tepihu i  potpisivanju fotografije u foajeu Narodnog pozorišta se pojavila u crnoj haljini Lene Stefanovic, dok na fotografiji koju je potpisala nosi kreaciju Jasne Hadzimehmedović-Bekrić.

 

 

 

Na ‘’Kafi sa…’’ Zana je nosila haljinu koju potpisuje Ata Omerbašić.

 

 

Na prijemu u rezidenciji američkog ambasadora, povodom festivala, Zana je nosila kreaciju Milana Senića.

 

U dnevnoj varijanti Zana je nosila bordo haljinu od Kao Pao Shu, dok je u kreaciji Jasne Hadzimehmedovic Bekrić je bila na večeri Kod Kibeta.

 

 

 

Za posljednju noć Festivala  i ceremoniju zatvaranja Zana je nosila kreaciju Lene Stefanović.

 

Posjetite MODIKO showroom u ulici Čemaluša 4. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije