Sanela Prašović podijelila tužnu vijest: Otišla je moja svila...

2
Radiosarajevo.ba
Sanela Prašović podijelila tužnu vijest: Otišla je moja svila...
FOTO: Facebook / Sanela Prašović-Gadžo sa majkom

Zastupnica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović - Gadžo objavila je putem Facebooka tužnu vijest. Nažalost, njena majka je preminula. 

"Svila moja, ljubav duše moje, moja snaga i moja hrabrost je preselila. Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe.

Detalje o vremenu dženaze objavit ću naknadno. Zahvaljujem osoblju službe Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo i liječnicima i medicinskom osoblju Opće bolnice i dragom prijatelju Ismetu Gavrankapetanoviću na svemu što su poduzimali. Hvala mojim voljenim prijateljicama Arijani, Azri, Dalidi, Davorki, Aidi i Mariji sto su bile uz mene u proteklim teškim i bolom ispunjenim danima.

Molim dragog Allaha da se smiluje mojoj majci, podari joj lijepi Džennet i oprosti sve grijehe. ''Inna Lillahi ve inna ilejhi Radži’un – Svi smo Allahovi i svi se njemu vraćamo'', napisala je Gadžo u emotivnom statusu. 

Redakcija portala Radiosarajevo.ba upućuje iskreno saučešće porodici Prašović-Gadžo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije