! / Sanela Prašović podijelila tužnu vijest: Otišla je moja svila...

13. 06. 2021. u 13:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 485

Zastupnica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović - Gadžo objavila je putem Facebooka tužnu vijest. Nažalost, njena majka je preminula. 

"Svila moja, ljubav duše moje, moja snaga i moja hrabrost je preselila. Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe.

Detalje o vremenu dženaze objavit ću naknadno. Zahvaljujem osoblju službe Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo i liječnicima i medicinskom osoblju Opće bolnice i dragom prijatelju Ismetu Gavrankapetanoviću na svemu što su poduzimali. Hvala mojim voljenim prijateljicama Arijani, Azri, Dalidi, Davorki, Aidi i Mariji sto su bile uz mene u proteklim teškim i bolom ispunjenim danima.

Molim dragog Allaha da se smiluje mojoj majci, podari joj lijepi Džennet i oprosti sve grijehe. ''Inna Lillahi ve inna ilejhi Radži’un – Svi smo Allahovi i svi se njemu vraćamo'', napisala je Gadžo u emotivnom statusu. 

Redakcija portala Radiosarajevo.ba upućuje iskreno saučešće porodici Prašović-Gadžo.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)