Preminuo Emir Smajić – Pire

1
Radiosarajevo.ba
Preminuo Emir Smajić – Pire
Tuzlanski.ba / Emir Smajić – Pire

Dugogodišnji snimatelj Radio-televizije Tuzlanskog kantona Emir Smajić – Pire preminuo je iznenada jutros u 61. godini života, piše Tuzlanski.ba

Emir Smajić – Pire rođen 5. augusta  1961. godine u Tuzli, završio Srednju mašinsku skolu, te završio studije za kameru Beogradu.

Strastveni bajker i fotograf.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Volio je biciklizam i druge sportove, te svoje vrijeme posvećivao porodici i prijateljima. Nesebično davao ljubav svima oko sebe, veliki šaljivdžija i omiljen u društvu.

Svoju strast za motore i fotografiju prenio na svoje sinove. Veliki kolega, veliki čovjek sto znaju svi koji su ga poznavali. Uživao je u muzici i amaterski svirao gitaru. Veliki oslonac prijateljima i porodici. Ostati će upamćen po svom osmijehu svojim šalama i dobroj energiji koju je uvijek širio oko sebe gdje god da se pojavi.

Bio je dobar muž i otac.

Veliki profesionalac koji iza sebe ostavlja sate i sate snimljenog programa i emisija… Posljednji ispraćaj će se obaviti u ponedeljak 18. oktobra ispred Komemorativnog centra Tuzla od 14:30 do 15 sati.

Dženaza će se klanjati poslije Ikindija namaza u 15:30 sati ispred Džindijske džamije, a ukop će biti obavljen na Gradskom groblju Trnovac u Tuzli.

Smrtovnica - undefined

Tuzlanski.ba: Smrtovnica

Redakcija portala Radiosarajevo.ba porodici, prijateljima i kolegama Emira Smajića – Pireta upućuje najiskrenije riječi saučešća. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije