Muzičar Gordan Dizdarević Grk treba našu pomoć za odlazak na operaciju

1
Radiosarajevo.ba
Muzičar Gordan Dizdarević Grk treba našu pomoć za odlazak na operaciju
Foto: Facebook / Gordan Dizdarević Grk

Sarajevski muzičar Gordan Dizdarević Grk treba pomoć za operaciju, nakon što mu je dijagnosticirano teška bolest.

Oglasio se prvi put na svom Facebook profilu sa svim detaljima oko operacije i koliko bi sve trebalo da košta.

"Dobri moji,vrijeme je da Vam se konačno lično obratim. Nadao sam se da ću imati dobre vijesti za Vas međutim nakon današnjeg konzilija ljekara donesena je odluka da mi se desna polovina donje vilične kosti totalno amputira a da mi se uzme komad moje kosti iz noge i da se ugradi kao implantat,faktički da se rade dvije operacije odjednom i umjesto spominjanih 30 000 eura predračun za ovu operaciju je stigao skoro duplo veći 52 600 eura.

Ovog momenta se osjećam dobro,primam intenzivnu terapiju i pokušavam da stupim u kontakt sa klinikama VMA u Beogradu i sa klinikom u Turskoj jer mislim da je ovo previše skupo.

Ujedno veliko hvala svim ljudima koji na razne nacčne pokušavaju da skupe novac za moje liječenje, zaista sam dirnut do suza i mnogo mi znači…odsvirao sam stotine humanitarnih koncerata ne sluteći da ću se i sam nekada naći u tako nezgodnoj situaciji.

Čuvajte svoje zdravlje i svoje najdraže…javiću vam se sa novim vijestima", napisao on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije