Mijajlović u Radončićevoj stranci

Radiosarajevo.ba
Mijajlović u Radončićevoj stranci


Jedan od najpoznatijih sportskih komentatora u BiH Marjan Mijajlović pristupio je jučer Savezu za bolju budućnost BiH, stranci Fahrudina Radončića.

Kako je kazao za Dnevni avaz, na ovaj potez odlučio se zbog “nagomilane energije” koju je prepoznao u ovoj stranci

Mijajlović je istakao da veoma cijeni sve što je predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić uradio, prenio je portal ovog dnevnog lista.

„Nagomilanu energiju koja je kod mene prisutna, prepoznao sam u toj stranci. Posmatrao sam na prošlim izborima kako sve to ide i primijetio sam kod Radončića želju da se krene naprijed, da se stvari mijenjaju. Vidio sam da Radončić, za razliku od nekih drugih, forsira priču o boljitku, radu, biznisu, otvaranju radnih mjesta, itd. To je ono što ovoj zemlji treba“, prenosi Avaz Mijajlovićeve riječi.

Istakao je da je on od sada na raspolaganju i da je dio porodice SBB BiH te da se nada da će dati svoj doprinos kako bi se ciljevi ove stranke ostvarili.

Mijajlović je došao u središte pažnje bosanskohercegovačkih ljubitelja nogometa kada je 2008. godine prenosio njemačku Bundesligu na srbijanskom kanalu Sportklub. Frenetično prateći uspjehe i golove Salihovića, Džeke i Ibiševića, Mijajlović je postao toliko popularan u BiH da se preselio u Sarajevo.

Kratko je radio na Hayat TV, potom na Federalnoj televiziji, Radiju Stari Grad, domaćim sportskim portalima... Malo gdje se dugo zadržao, a o razlozima raskida ugovora i nesuglasicama obje strane su uvijek imale oprečna mišljenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije