Genije iz Bosne i Hercegovine prvi put podijelio svoju priču: Od nule do velikog biznisa

0
Radiosarajevo.ba
Genije iz Bosne i Hercegovine prvi put podijelio svoju priču: Od nule do velikog biznisa
Foto: Bug.hr / Igor Krezić

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji.

Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao “direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor”, a svoju životnu i poslovnu priču prvi put je u javnosti podijelio, piše Bug.hr.

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko kašičica sreće.

EURO 2024 | Slovenija velikim bodom protiv Engleske izborila drugi krug turnira

EURO 2024 | Slovenija velikim bodom protiv Engleske izborila drugi krug turnira

Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u “oversharing maratonu” na .debugu 2024 otkrio je poslovni, ali i stvarni maratonac.

Predavanje “Treba imati i sreće” zaradilo je nekoliko puta pljesak na otvorenoj sceni, izmamilo i poneku suzu na oko te daleko više osmijeha na lica, a dobilo je i najviše ocjene publike, između 100 tačaka programa.

Stoga, uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju niko ne može ostati ravnodušan, zaključuje Bug.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije