Božo Vrećo najavio brijanje brade i preobrazbu u Koštanu

Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo najavio brijanje brade i preobrazbu u Koštanu
FOTO: Screenshot / Božo Vrećo
Uoči odlaska u Novi Sad, gdje će u Narodnom pozorištu igrati žensku ulogu Koštane, umjetnik Božo Vrećo najavio je preobrazbu svog lika.

Poznat po dugoj crnoj kosi i gustoj bradi, Božo će se morati odreći ovakvog izgleda, za dobrobit uloge u predstavi. 

Evo kako je ovu transformaciju najavio na Facebooku: 

"Dragi moji,  za 5 dana selim se u Novi Sad na mjesec dana da vrijedno radim na predstavi i budem najljepša Koštana. Bradu ću postupno skraćivati, ostat će najprije brkovi i poslije dvije i pol godine vidjet ću lice bez brade.  Koštana to zaslužuje, ja to zaslužujem i uprkos svim iskušenjima na tom putu, ništa me nije moglo slomiti i nikom drugom ta uloga nije pripala. Zahvalan sam Bogu i divnoj ekipi na čelu sa dragim Kokanom. Sad upravo pakujem dva kofera i kad pokušam da ih zatvorim, sjednem na njih da ih spljoštim da što više stane haljina, hehe...", napisao je Božo.

Podsjetimo, u subotu je imao promociju svoje prve knjige, u krcatoj bašti Muzeja književnosti i pozorišne umjetnosti. Dijelove njegove knjige čitala je prvakinja bh. glumišta, Nada Đurevska.   Pogledajte: 

Lirika među ružama / Božo Vrećo i Nada Đurevska priredili večer za pamćenje

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije