Ammara Mistrić: Kada sve radite srcem, na kraju vam se vrati duplo

A. S.
Ammara Mistrić: Kada sve radite srcem, na kraju vam se vrati duplo
Foto: Privatni album / Ammara Mistrić: Sretna zbog reakcije publike

Ammara Mistrić, bosanskohercegovačka pjevačica i kantautorica, jučer objavila je novu pjesmu i spot „Puštam te”. 

U razgovoru za Radiosarajevo.ba, ova Sarajka je rekla da je video spot napravljen u režiji Kenana Pekića i nje, čime želi uspješno nastaviti autentični muzički pravac prema kojem je postala prepoznatljiva na bh. i regionalnoj muzičkoj sceni.

"Puštam te": Ammara Mistrić objavila spot za novu pjesmu

„Još uvijek sam pod adrenalinom.  Veoma sam sretna reakcijama publike, ali sam sigurna u onu da čovjek sve što radi srcem na kraju se vrati duplo. Zaista sam uvjerena u to", kaže Ammara Mistrić za Radiosarajevo.ba.

Ona nam je dodala da je htjela napraviti potpuno novi i moderniji sound, ali da u isto vrijeme ostane u svom prepoznatljivom dosadašnjem zvuku.

"U ovu pjesmu sam uložila zadnji atom snage i ljubavi u tim trenucima, jer se video snimao u toku mojih ispita, budući da sam student treće godine Komunikologije. Bio je mnogo stresan period, ali je vrijedilo definitivno", dodala je ova lijepa Sarajka. 

Ammara Mistrić - undefined

FOTO: Facebook: Ammara Mistrić

Ammara je za pjesmu „Puštam te“ sama napisala muziku, tekst, aranžman i scenario za spot. Pjesma je ljubavne tematike, a nastala je prije godinu i po dana. Muzičku produkciju potpisuje Stefan Kovačević Bleeding Feedom / Kragujevac, dok je video u produkciji Anisa Mujanovića / City video.

"Svima nam se desilo da smo nekoga pustili u ovom ili onom smislu“, dodala je Ammara, kada smo je upitali da nam komentira naslov muzičke numere. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije